Aan de hand van uw persoonlijk verkregen interieuradvies gaat u gezamenlijk met uw adviseur naar de gekozen locatie(s) en verzamelt datgene waar u naar op zoek was.

Personal Shopper

In de praktijk blijkt het vaak lastig om een woning of ruimte in een bepaalde (eigen) stijl te creëren.

Uw adviseur van JL Design & Styling kijkt hier graag samen met u naar en streeft ernaar om voor u een passend en sfeervol interieur neer te zetten. Er wordt gekeken naar bestaande of nieuwe meubelen, stoffering, raambekleding, materialen, kleurgebruik en de juiste verlichting.

€57,50 /uur excl. reiskosten

Handig is om ter plaatse door de verkoopadviseur een offerte te laten opstellen zodat u altijd weet wat het kostenplaatje gaat worden.
Uiteraard bepaalt u zelf welke meubelen en/of materialen u direct of op een later moment wilt aanschaffen.

Vindt u het toch erg lastig om na het verkregen advies zelf de uiteindelijke keuzes te moeten maken in de winkel(s)? Ga dan samen shoppen met uw eigen personal shopper. Zo bent u altijd gegarandeerd van een perfect uitgevoerd interieurplan.

Gezamenlijk wordt er een route bepaald of bezoekt u uw favoriete winkel(s) of een winkel welke door JL Design & Styling wordt geadviseerd.

Tevens maakt u samen met uw adviseur de keuzes op het gebied van accessoires, decoraties en verlichting. Te denken valt aan de perfecte lampen, een mooi schilderij of gezellige sierkussentjes voor op uw bank.

Interieur Party wat is een 
interieur
party?

Styling

Styling

Informeer hier naar de mogelijkheden.

Back Up Next